Tunnel of Time
2015

The development of this space is done at the request of a technology company. The idea that was sought was to generate a space that would act as an entrance to the offices. For this, we opted for the realization of a frame made with wooden slats in green color, generating a bounded space, marked by a linear illumination that is inserted between the slats.

 

The slats, in green color, are made in line  with the corporate colors of the company.

    • Design:
      Quark Arquitectura
    • Collaborator:
      Kauri

    • Project:
      Offices in PTA
    • Photopraphy:
      Quark Arquitectura

Tunnel of time

2015

    • Design:
      Quark Arquitectura
    • Collaborator:
      Kauri

    • Project:
      Offices in PTA
    • Photography:
      Quark Arquitectura

The development of this space is done at the request of a technology company. The idea that was sought was to generate a space that would act as an entrance to the offices. For this, we opted for the realization of a frame made with wooden slats in green color, generating a bounded space, marked by a linear illumination that is inserted between the slats.

 

The slats, in green color, are made in line  with the corporate colors of the company.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies