Courtyard A
2015

With this design, the creation of an  access and rest space for a technological company is sought. The concept seeks the integration of color and materiality present in the work areas, through the incorporation of horizontal stripes that give space pause.

 

The design of the furniture in this space seeks to naturalize the space, through the use of wood as the predominant material and the introduction of vegetation that contributes to the creation of a domestic space in which to rest.

    • Design:
      Kusha Ghoreishi
    • Collaborator:
      Kauri

    • Project:
      Offices in PTA
    • Photography:
      Quark Arquitectura

Courtyard A,

2015

    • Design:
      Kusha Ghoreishi
    • Collaborator:
      Kauri

    • Project:
      Offices in PTA
    • Photography:
      Quark Arquitectura

With this design, the creation of an  access and rest space for a technological company is sought. The concept seeks the integration of color and materiality present in the work areas, through the incorporation of horizontal stripes that give space pause.

 

The design of the furniture in this space seeks to naturalize the space, through the use of wood as the predominant material and the introduction of vegetation that contributes to the creation of a domestic space in which to rest.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies